شورای ملی تصمیم  همراه و همگام با مردم آگاه ایران، برای تحقق خواسته‌های زیر تلاش و مبارزه می‌کند. 1- گذار کامل از جمهوری اسلامی با تکیه به جنبش‌های اعتراضی مردم، گذار خشونت پرهیز با حفظ حق دفاع مشروع. 2 – حفظ تمامیت ارضی کشور با تاکید بر نظام غیرمتمرکز . 3- جدایی دین از حکومت. 4 – فراخوان عمومی برای تشکیل مجلس مؤسسان. 5 – تلاش برای برپایی نظامی دموکراتیک و انتخابی  تعیین نوع حکومت با آرای مردم. 6 –  اجرای کامل اعلامیه‌ی جهانی حقوق بشر و میثاق‌های وابسته به آن، با تاکید بر رفع هرگونه تبعیض علیه زنان و برابری جنسیتی در تمام عرصه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، خانوادگی و مشارکت زنان در مدیریت جامعه، و نیز تاکید بر حفظ محیط زیست

نامه ی سرگشاده ! اقدامات فوری علیه رژیم ایران برای جلوگیری از کشتار وحشیانه و اعدام کودکان ما لازم است

2022-12-04

نوشته ای دیگر از شورای ملی تصمیم

Comments

بازدیدها: 0

به: سازمان ملل، یونیسف، عفو بین الملل، و هر سازمانی که به حقوق بشر در ایران اهمیت می دهد

آقایان و خانم های محترم
ما، فعالان حقوق زنان و مدافعان حقوق بشر ایران، با احترام به شما نامه می نویسیم تا از تمامی‌ امکانات خود خود برای مداخله استفاده کنید و از رژیم اسلامی ایران بخواهید که از کشتار مردم بی گناه دست بردارد و از اعدام فرزندان ما جلوگیری کند. ما از کشتار وحشیانه معترضان مدنی و اعدام روزانه فرزندانمان درد و عذاب زیادی داریم!
پس از مرگ دلخراش مهسا امینی در 25 شهریور ماه سال جاری و از آغاز اعتراضات در ایران، حکومت ایران از خشونت وحشیانه و لجام گسیخته استفاده کرده و معترضان را تهدید کرده است. صدها معترض کشته و بیش از 15000 نفر دستگیر شده اند. حداقل 21 نفر در چارچوب اعتراضات با مجازات اعدام روبرو هستند و تاکنون شش نفر قبلاً به اعدام محکوم شده اند.
روز چهارشنبه 9 آبان ماه، 15 نفر از معترضان به بهانه قتل یک بسیجی به اتهام «محاربه» و «افساد فی الارض» به طور غیرقانونی در دادگاه انقلاب البرز محاکمه شدند.
حداقل سه نوجوان در میان 15 نفری هستند که در سیستم «دادگاه انقلاب اسلامی» ایران، که سابقه مستندی در انکار متهمان از حق داشتن وکیل انتخابی خود و اجبار آنها به استفاده از انتصاب دولتی دارد، با اتهاماتی روبرو هستند که می‌توانند مجازات اعدام داشته باشند.

یک نوجوان 15 ساله و یک برادر 16 ساله در حال حاضر به اتهامات واهی در شهر زاهدان در استان بلوچستان با مجازات اعدام روبرو هستند.
همچنین یک جوان 17 ساله در شهر مشهد در استان خراسان رضوی به اعدام محکوم می شود.
نیروهای حکومت اسلامی تا کنون از ابتدای ناآرامی های اخیر، 68 کودک را با استفاده از سلاح گرم و باتوم به طرز فجیعی کشته و از پشت بام ساختمان ها پرتاب کرده اند. آنها صدها کودک را زخمی و ده ها کودک را با گلوله کور کرده اند. صدها دانشجو در بدترین شرایط ربوده شده و در زندان ها گروگان گرفته شده اند.

ما از همه دولت‌ها، ارگان‌های سازمان ملل متحد، سازمان‌ها و مدافعان حقوق بشر که به حقوق کودکان اهمیت می‌دهند و از مبارزات مردم ایران که برای حقوق اولیه انسانی‌شان می‌جنگند یا حمایت می‌کنند، می‌خواهیم برای حمایت از کودکان و معترضان در ایران اقدامات فوری انجام دهند. دولت‌های سراسر جهان و همچنین نهادهای سازمان ملل باید به مقامات جمهوری اسلامی به شدت هشدار دهند که هرگونه حکم اعدام برای معترضان به عواقب شدید و پایدار بین‌المللی منجر خواهد شد.

با احترام
….

کمیسیون زنان شورای همبستگی ملی ایران-تصمیم

کمیته برابری جنسیتی شورای مدیریت گذار (ITC)

مرکز زنان ترک ایران

مرکز زنان کردستان ایران

سازمان صدای زنان اهواز

صدای زنان بلوچستان (برمش)

کمیته بین المللی علیه اعدام ها (ICAE)

کودکان در اولویت (CFN)

پرستو فاطمی – مدافع حقوق بشر

برای انتشار در شبکه های اجتماعی

مقالات بیشتر از این نویسنده را می‌توانید با کلیک روی نام ایشان مشاهده کنید.

تازه ترین

گزارش خبری- تحلیلی

گزارش خبری- تحلیلی

بحران معیشت در ایران: فساد، ناکارآمدی و سیاست‌های ویرانگر سروش آزادی سرآغاز سایت خبری ایلنا اخیراً گزارشی اقتصادی با عنوان «افزایش ۷۰ درصدی قیمت‌ها در صنایع غذایی، هزینه بسته‌بندی ۲۰۰ درصد گران شد» منتشر کرده است. این گزارش که در تاریخ ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ منتشر شده،...

نابرابری ساختاری در ایران: چالش‌های قومی، فرهنگی و حکمرانی اسلامی

نابرابری ساختاری در ایران: چالش‌های قومی، فرهنگی و حکمرانی اسلامی

سروش آزادی حاشیه شدگی (یا نابرابری ساختاری Structural Inequality) ایران کشوری با تنوع گسترده قومی، زبانی و مذهبی است که تحت یک نظام جمهوری اسلامی به نابرابری ساختاری اشکال پیچیده خاصی داده است: این ترکیب پیچیده، نابرابری‌های ساختاری خاصی را ایجاد کرده که در حوزه‌های...

ناسیونالیسم جمهوری اسلامی و ارتباط آن با

ناسیونالیسم جمهوری اسلامی و ارتباط آن با

هویت‌های قومی و ملی ما ایرانیان سروش آزادی سرآغاز ناسیونالیسم در ایران، به‌ویژه پس از انقلاب ۱۳۵۷، شکلی منحصر‌به‌ فرد به خود گرفته است که آن را می‌توان «ناسیونالیسم اسلامی- شیعی» نامید. این نوع ناسیونالیسم، برخلاف ناسیونالیسم‌های کلاسیک که عمدتاً بر مبنای زبان، فرهنگ...

0 Comments

0 Comments