شورای ملی تصمیم  همراه و همگام با مردم آگاه ایران، برای تحقق خواسته‌های زیر تلاش و مبارزه می‌کند. 1- گذار کامل از جمهوری اسلامی با تکیه به جنبش‌های اعتراضی مردم، گذار خشونت پرهیز با حفظ حق دفاع مشروع. 2 – حفظ تمامیت ارضی کشور با تاکید بر نظام غیرمتمرکز . 3- جدایی دین از حکومت. 4 – فراخوان عمومی برای تشکیل مجلس مؤسسان. 5 – تلاش برای برپایی نظامی دموکراتیک و انتخابی  تعیین نوع حکومت با آرای مردم. 6 –  اجرای کامل اعلامیه‌ی جهانی حقوق بشر و میثاق‌های وابسته به آن، با تاکید بر رفع هرگونه تبعیض علیه زنان و برابری جنسیتی در تمام عرصه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، خانوادگی و مشارکت زنان در مدیریت جامعه، و نیز تاکید بر حفظ محیط زیست

ابراهیم رئیسی در آه خانواده‌های جوانان اعدامی سوخت و قابل شناسایی نیست

2024-05-20

نوشته ای دیگر از شورای ملی تصمیم

Comments

دمی آب خوردن پس از بدسگال

به   از عمر هفتاد،  هشتاد سال

فرمانده سپاه عاشورا: “برخی از پیکرهای شهدا متاسفانه سوخته‌اند و قابل شناسایی نیستند.”

ابراهیم رئیسی به عنوان جانشین وقت دادستان تهران در اعدام زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷ مسئول بود. او در سال ۱۳۶۷ عضو کمیته‌ی رسیدگی به وضعیت زندانیان سیاسی بود، که آنرا به عنوان هیئت مرگ می‌شناسیم. این کمیته پس از طرح چند سؤال در مورد عقاید سیاسی و مذهبی زندانیان، برای اعدام یا زنده ماندن آن‌ها تصمیم می‌گرفت.

ابراهیم رئیسی در سانحه سقوط بالگرد در آه خانواده‌های هزاران نوجوان و جوان اعدامی سال ۱۳۶۷  و دادخواهان تمام دوران حکومت وحشت اسلامی، سوخت و قابل شناسایی نیست.

افسوس که مردم ما فرصت محاکمه یکی از بزرگترین جانیان تاریخ ایران را از دست داده است. ابراهیم رئیسی که مردم به درستی او را آیت الله اعدام می‌نامیدند و همدستانش باید در دادگاه صالحه محاکمه می‌شدند و شوند که چرا و به چه اتهامی مردم ایران را اعدام کردند و می‌کنند:

چرا بعد از انقلاب مردان زنانی که جز خدمت به مردم خود کاری نکردند چون امیرعباس هویدا، فَرُّخ‌رو پارسا، عباسعلی خلعتبری، غلامرضا کیانپور، غلامرضا نیک‌پی، منوچهر آزمون و صدها انسان دیگر را اعدام کردند؟

چرا هزاران در دهه ۶۰ با حکم قاضی رئیسی و همکارانش، هزاران نوجوان و جوان را فقط به خاطر هواداری از یک سازمان و یا حزب سیاسی به دار آویخته و یا تیرباران کردند؟

چرا در قتل‌های زنجیره‌ای بطور وحشیانه اندیشمندان آزدیخواهانِ اهل قلم و یا کنشگران سیاسی را که تنها جرمشان دگراندیشی و انتقاد به وضع موجود جامعه بود اعدام کردند؟

 چرا هزاران معترض به وضعیت توانفرسای را در سال‌های ۱۳۸۸، ۱۳۹۶، ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱ (جنبش زن، زندگی، آزادی) دستگیر، زندانی و اعدام کردمد؟

چرا هواپیمای اوکراینی را با موشک سرنگون کردند؟ و صدها جنایت دیگر را چرا مرتکب شدند؟

تا هنگامی که این حکومت بر ایران فرمانروائی می‌کند، رئیسی‌های دیگر پرورش داده می‌شود. راه از میان رفتن رئیسی‌ها، سرنگونی حکومت اسلامی و گذار به یک جامعه سکولار و دموکرات مبتنی بر حقوق بشر است. این گذار جز با همگرایی، همگامی و هم‌رزمی همه‌ی نیروهای چپ، راست و میانه و اتنیک‌های ایرانی در یک جبهه متحد ضد فاشیست مذهبی عملی نیست. برای جلوگیری از اعدام‌های بیشتر جوانان و خاتمه دادن به روند شتابان ویرانی میهن ما این اتحاد و همگامی باید در نخستین فرصت ممکن عملی شود.

شورای ملی تصمیم

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ – ۲۰ ماه مه ۲۰۲۴

برای انتشار در شبکه های اجتماعی

مقالات بیشتر از این نویسنده را می‌توانید با کلیک روی نام ایشان مشاهده کنید.

تازه ترین

انتخاب وزرای کابینه پزشکیان و رأی اعتماد  به آنها افشاگر دیکتاتوری عریان رژیم تمامیت‌خواه

انتخاب وزرای کابینه پزشکیان و رأی اعتماد  به آنها افشاگر دیکتاتوری عریان رژیم تمامیت‌خواه

پزشکیان در دفاع از وزرای پیشنهادی‌اش پیش از آغاز رأی اعتماد به کابینه چهاردهم، از نمایندگان مجلس خواست به این افراد اعتماد کنند و بارها بدون هیچ احساس شرمی تأکید کرد که فهرست کابینه را با خامنه‌ای هماهنگ کرده است. او از نبود جمهوریت در نظام و از نقش خامنه‌ای در چیدمان...

پیام همبستگی «شورای ملی تصمیم» به«متحصنین زن، زندگی، آزادی مقابل دفتر سازمان ملل در وین»

پیام همبستگی «شورای ملی تصمیم» به«متحصنین زن، زندگی، آزادی مقابل دفتر سازمان ملل در وین»

امروز تحصن «متحصنین زن، زندگی، آزادی مقابل دفتر سازمان ملل در وین» ۷۰۰ روزه می‌شود. شورای ملی تصمیم تلاش پیگیر این کنشگران مبارز را در بزرگداشت‌ها، افشاگری‌ها و لابیگرهای می‌ستاید و همبستگی خود را با آنها اعلام می‌کند. آنها صدای رسای مبارزان ایران برای همه‌ی مردمی که...

سازمان دمکراتیک یارسان و سازمانهای عضو پیمان همکاری قتل حکومتی رضا رسایی را محکوم می کنند.

سازمان دمکراتیک یارسان و سازمانهای عضو پیمان همکاری قتل حکومتی رضا رسایی را محکوم می کنند.

رضا رسایی شهروند یارسانی در جریان خیزش [آخیز] زن زندگی آزادی در‌ کنار دیگر جوانان مردم ایران علیه نظام استبدادی و مذهبی جمهوری اسلامی ایران دست به مبارزه زد و خواهان سقوط این نظام و استقرار نظامی دمکراتیک و سکولار در ایران بود. رضا رسایی پس از دستگیری، همچو سایر...

1 Comments

1 Comment

  1. محقق تاریخ

    فردوسی مظهر نژاد پرستی و زن ستیزی و مورد تایید حکومت پهلوی و آخوندی ‌… و مورد توجه اپوزیسیون …حال نتیجه بگیرید … که چرا اکثر مردم خاکستری هستند‌…. بفهم … نفهم