شورای ملی تصمیم  همراه و همگام با مردم آگاه ایران، برای تحقق خواسته‌های زیر تلاش و مبارزه می‌کند. 1- گذار کامل از جمهوری اسلامی با تکیه به جنبش‌های اعتراضی مردم، گذار خشونت پرهیز با حفظ حق دفاع مشروع. 2 – حفظ تمامیت ارضی کشور با تاکید بر نظام غیرمتمرکز . 3- جدایی دین از حکومت. 4 – فراخوان عمومی برای تشکیل مجلس مؤسسان. 5 – تلاش برای برپایی نظامی دموکراتیک و انتخابی  تعیین نوع حکومت با آرای مردم. 6 –  اجرای کامل اعلامیه‌ی جهانی حقوق بشر و میثاق‌های وابسته به آن، با تاکید بر رفع هرگونه تبعیض علیه زنان و برابری جنسیتی در تمام عرصه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، خانوادگی و مشارکت زنان در مدیریت جامعه، و نیز تاکید بر حفظ محیط زیست

طبق نظر سنجی رادیو زمانه بحران ها و وضعیت شکننده رژیم در سال ۱۴۰۲ تشدید می شود و اعتراضات افزایش می یابد

2023-04-21

نوشته ای دیگر از سروش آزادی

Comments

در بخشی از این نظر سنجی آمده که:

موضوع پنجاه و یکمین نظرسنجی زمانه «پیش‌بینی از روند اتفاقات در سال جدید» بود. این نظرسنجی از تاریخ ۱۵ فروردین (۴ آوریل) تا ۲۳ فروردین (۱۲ آوریل) میان اعضای پنل نظرسنجی زمانه ودیگر مخاطبان زمانه برگزار شد.

۸۲۰ نفر در نظرسنجی زمانه شرکت کردند که از میان آنها ۶۷۴ نفر به تمام سوالات پاسخ دادند.

۶۲,۵ درصد شرکت‌کنندگان داخل ایران و ۳۷,۵ درصد ساکن خارج ایران بودند.

۷۸ درصد پاسخ‌دهندگان جنسیت خود را مرد معرفی کرده‌اند و ۱۹ درصد گفته‌اند که زن هستند و ۳ درصد نیز گزینه «جنسیت دیگر» را انتخاب کرده‌اند.

نتیجه نظرسنجی زمانه:‌ امسال، اعتراضات خیابانی تشدید خواهد شد

۸۷ درصد پاسخ‌دهندگان به نظرسنجی زمانه گفته‌اند که در سال ۱۴۰۲ بحران‌ها و وضعیت شکننده رژیم ادامه خواهد یافت. به نظر ۹۱,۵ درصد، علی‌رغم تلاش حکومت و حامیانش برای ناامن کردن خیابان، زنان‌ همچنان به مقاومت در برابر حجاب اجباری ادامه خواهند داد. ۹۴ درصد پاسخ‌دهندگان گفته‌اند که اوضاع به لحاظ رفاه و کیفیت زندگی در ۱۴۰۲ نسبت به سال گذشته بدتر خواهد بود.

۱۴۰۲ در یک نگاه؟

۸۷ درصد پاسخ‌دهندگان به نظرسنجی زمانه گفته‌اند که در سال ۱۴۰۲ بحران‌ها و وضعیت شکننده رژیم ادامه خواهد یافت. در مقابل ۸,۵ درصد فکر می‌کنند بحران‌ها تا حد تثبیت نسبی رژیم مهار خواهد شد.

مقاومت و سیاست در ۱۴۰۲؟

به نظر ۷۲,۵ درصد پاسخ‌دهندگان، اعتراضات خیابانی در سال ۱۴۰۲ افزایش خواهد یافت. پیش‌بینی ۱۴ درصد اما کاهش اعتراضات خیابانی است.

۷۸,۵ درصد  پاسخ‌دهندگان فکر می‌کنند که در سال پیش‌رو، مقاومت روزمره مردم در برابر رژیم، علی‌رغم مهار و سرکوب تظاهرات و حرکت‌های جمع ادامه و حتی گسترش خواهد یافت.

در مقابل پیش‌بینی ۱۶,۵ درصد این است که با مهار و سرکوب تظاهرات و حرکت‌های جمعی، ممکن است احساس یأس و رکود بر اراده به ایستادگی غلبه کند و جای آن را بگیرد.

۹۱,۵ درصد پاسخ‌دهندگان گفته‌اند که علی‌رغم تلاش حکومت و حامیانش برای ناامن کردن خیابان برای زنان بی‌حجاب،‌ آنها همچنان به مقاومت در برابر حجاب اجباری در سال ۱۴۰۲ ادامه خواهند داد (این رقم برای شرکت‌کنندگان زن داخل ایران ۸۶ درصد است). به باور ۴,۵ درصد از کل پاسخ‌دهندگان اما این مقاومت شکسته خواهد شد.

همبستگی مخالفان جمهوری اسلامی در سال ۱۴۰۲؟

بنا به پیش‌بینی درصد مخاطبان زمانه،  انسجام و همبستگی مخالفان جمهوری اسلامی در داخل کشور بیشتر خواهد شد.

کیفیت زندگی در ۱۴۰۲؟

۹۴ درصد پاسخ‌دهندگان گفته‌اند که اوضاع به لحاظ رفاه و کیفیت زندگی در ۱۴۰۲ نسبت به سال گذشته بدتر خواهد بود.۳ درصد نظری مخالف دارند و وضع زندگی امسال را بهتر از پارسال پیش‌بینی می‌کنند.

سمت و سوی روابط بین‌المللی جمهوری اسلامی در ۱۴۰۲؟

به گمان ۱۸ درصد پاسخ‌دهندگان، در سال ۱۴۰۲ شاهد احیا برجام و عادی‌سازی نسبی روابط جمهوری اسلامی با غرب خواهیم بود. ۶۹,۵ تیرگی بیشتر روابط با غرب و چرخش بیشتر به سمت چین و روسیه را پیش‌بینی کرده‌اند.

برای انتشار در شبکه های اجتماعی

مقالات بیشتر از این نویسنده را می‌توانید با کلیک روی نام ایشان مشاهده کنید.

تازه ترین

تکثیر و دگردیسیِ “زهرا خانوم”، مسعود نقره‌کار

تکثیر و دگردیسیِ “زهرا خانوم”، مسعود نقره‌کار

حکومت اسلامی برای سرکوب و حذف مخالفان و دگراندیشان سیاسی و عقیدتی از تمامی ظرفیت‌های مالی، نیروهای انسانی، تخدیر و تحمیقِ پیروانش بر بنیانِ عقب ماندگی مذهبی و فرهنگی و اخلاقی آنان، استفاده کرده است. این سرکوب‌ها در اشکال گوناگونِ فیزیکی، ایدئولوژیک و عقیدتی، نَرم و...

آیا جامعه ایران با بحران حجاب تحمیلی وارد تقابل غیرقابل بازگشت با حکومت جمهوری اسلامی شده است؟

آیا جامعه ایران با بحران حجاب تحمیلی وارد تقابل غیرقابل بازگشت با حکومت جمهوری اسلامی شده است؟

نشانه- خانم صدیقه وسمقی اعلام کرده که «حجاب تحمیلی جمهوری اسلامی را حجاب شرعی» نمی‌داند و «حجاب اجباری یک بازی سیاسی بیهوده است که زنان با مقاومت خود به این بازی پایان خواهند داد.» او می گوید که؛ «زنان در کشور ایران نه‌ تنها از قوانین تبعیض‌آمیز، رنج‌آور و محدودیت‌های...

یادی از بهاره هدایت از رهبران میدانی

یادی از بهاره هدایت از رهبران میدانی

ما دهه‌شصتی‌ها، آخرین به آزمون گذارندگانِ امکان تغییر مسالمت‌آمیز از راه اصلاحات بودیم. هیچ ناظر منصفی نمی‌تواند این ملت را به ناشکیبایی و تمایل به خشونت متهم کند، چرا که خرد جمعی ایرانیان طی دهه‌های گذشته بارها تمام منافذ احتمالی را برای تغییر مسالمت‌آمیز وضعیت...

0 Comments

0 Comments