شورای ملی تصمیم  همراه و همگام با مردم آگاه ایران، برای تحقق خواسته‌های زیر تلاش و مبارزه می‌کند. 1- گذار کامل از جمهوری اسلامی با تکیه به جنبش‌های اعتراضی مردم، گذار خشونت پرهیز با حفظ حق دفاع مشروع. 2 – حفظ تمامیت ارضی کشور با تاکید بر نظام غیرمتمرکز . 3- جدایی دین از حکومت. 4 – فراخوان عمومی برای تشکیل مجلس مؤسسان. 5 – تلاش برای برپایی نظامی دموکراتیک و انتخابی  تعیین نوع حکومت با آرای مردم. 6 –  اجرای کامل اعلامیه‌ی جهانی حقوق بشر و میثاق‌های وابسته به آن، با تاکید بر رفع هرگونه تبعیض علیه زنان و برابری جنسیتی در تمام عرصه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، خانوادگی و مشارکت زنان در مدیریت جامعه، و نیز تاکید بر حفظ محیط زیست

شادباش عدم حضور گسترده در انتخابات فرمایشی خبرگان و مجلس حکومت اسلامی

2024-03-04

نوشته ای دیگر از شورای ملی تصمیم

Comments

در نخستین انتخابات پس از انقلاب «زن، زندگی، آزادی» و  پس از ۴۴ سال حکومت تمامیت‌خواه، برای نخستین بار بود که اکثریت مردم بطور آشکار از شرکت در انتخابات دوری جستند و پائین‌ترین مشارکت تاریخ رژیم اسلامی را رقم زدند.

حضور پررنگ مردم در پویش «نه به انتخابات»

خانواده‌های قتل‌های حکومتی، کنشگران میدانی، مخالفین سیاسی، مدنی و صنفی با حضور تبلیغاتی وسیعی که در فضای مجازی، شبکه های اجتماعی و رسانه های مستقل صورت دادند،  در محکومیت حکومت اسلامی توانستند، افکار عمومی مردم ایران را یکپارچه در صف همبسته نانوشته «نه به انتخابات» متحد سازند و با عدم حضور در انتخابات، ماندگارترین دوره مشروعیت زدایی از حکومت اسلامی را در داخل و خارج از کشور رغم بزنند.

آمارها گویای عدم مشارکت

آمارها نشان می دهد که در خوشبینانه ترین حالت، رقمی بین ۲۰ تا ۳۰ درصد ایرانیان در انتخابات شرکت کرده اند. به علت سانسور شدید، عدم حضور ناظران و خبرنگاران مستقل راست‌آزمایی آمارها غیرممکن است. این پائین‌ترین میزان شرکت با توجه به برخی واقعیت‌ها در حقیقت بسیارپائین‌تر است. رژیم در آمار سازی مهارت بسیار دارد. رای باطله بسیار چشمگیر است. برخی چون جوانان عزیز دواطلب کنکور سال آینده و دانشجویان، کارمندان، نظامیان، عزیزان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی… مجبورند به دلایل مختلف پای صندوق رای حکومت بروند. هشت میلیون نفری که به اجبار از جهنم حکومت آخوندی گریختند، امکان انتخاب ندارند. با اینهمه انتخابات نشان داد که شمارش ما مخالفان تمامیت‌خواهی بسیاریم و باید برای سرنگونی رژیم همگام شویم.

پیامدهای این پیروزی بزرگ

عدم حضور اکثریت مردم ایران در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ پیامدهای بسیاری در ساختار قدرت سیاسی، ایرانیان داخل و خارج از کشور و نیز نوع رویکرد کشورهای غربی به ماهیت و ماندگاری جمهوری اسلامی در قدرت خواهد داشت. در این پیام می توانیم به وضوح دریابیم که مردم ایران در چشم انداز نزدیک و دور پس از انتخابات می توانند شاهد پیامدهای مهمی باشند. از جمله؛

عدم مشروعیت جمهوری اسلامی: این انتخابات به وضوح نشان داد که جمهوری اسلامی مشروعیت مردمی ندارد و خواهان تغییر آن هستند.

افزایش بی اعتباری جمهوری اسلامی در جامعه جهانی: عدم مشارکت گسترده مردم در انتخابات، بی اعتباری جمهوری اسلامی در جامعه جهانی را افزایش خواهد داد و احتمال تحریم نهادهای قدرت توسط کشورهای دیگر را بیشتر می‌کند.

تقویت روحیه همبستگی مردم: این پیروزی بزرگ، روحیه و همبستگی مردم ایران را برای ادامه مبارزه تا رسیدن به آزادی و دموکراسی تقویت خواهد کرد.

شورای ملی تصمیم کنش مدنی مردم ایران در «نه به انتخابات فرمایشی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ جمهوری اسلامی» را صمیمانه تبریک می گوید و آرزو دارد تا در آینده نه چندان دور تمامی نیروهای اپوزیسیون داخل و خارج از کشور بتوانند از فرصت به دست آمده، با همکاری یکدیگر و در صفی استوار اقدام به فروپاشی حکومت اسلامی در ایران نمایند.

گسترده باد همگامی همه‌ نیروهای آزادیخواه، روادار و دموکرات برای گذار کامل از حکومت اسلامی و نیل به حکومتی سکولار مبتنی بر اعلامیه جهانی حقوق بشر و میثاق‌های پیوست آن.

زنده باد آزادی و دموکراسی

شورای ملی تصمیم ایران

۱۳ اسفند ۱۴۰۲  ۳ مارس ۲۰۲۴

برای انتشار در شبکه های اجتماعی

مقالات بیشتر از این نویسنده را می‌توانید با کلیک روی نام ایشان مشاهده کنید.

تازه ترین

نه جنگ افروزی و نه جمهوری اسلامی

نه جنگ افروزی و نه جمهوری اسلامی

شورای ملی تصمیم با نگرانی عمیق مجموعه تحولات منطقه خاورمیانه و شرایط عینی مردم ایران را دنبال می کند و نسبت به هر نوع جنگی که باعث تشدید آشفتگی در منطقه بحران زای خاورمیانه گردد، مخالف است. جمهوری اسلامی یک رژیم شرور و سرکوبگر و ناقص حقوق بشر است، این حکومت در رابطه...

دولت پزشکیان نماینده مردم ایران نمی باشد

دولت پزشکیان نماینده مردم ایران نمی باشد

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری حکومت اسلامی ایران، دقایقی پیش برای شرکت در هفتاد و نهمین مجمع‌عمومی سازمان ملل متحد و تشریح مواضع جمهوری اسلامی، در رأس هیئتی عالی‌رتبه سیاسی، عازم نیویورک شد. او همچنین دیدارهایی با تعدادی از سران کشورهای شرکت‌کننده در هفتاد و نهمین نشست...

0 Comments

0 Comments