شورای ملی تصمیم  همراه و همگام با مردم آگاه ایران، برای تحقق خواسته‌های زیر تلاش و مبارزه می‌کند. 1- گذار کامل از جمهوری اسلامی با تکیه به جنبش‌های اعتراضی مردم، گذار خشونت پرهیز با حفظ حق دفاع مشروع. 2 – حفظ تمامیت ارضی کشور با تاکید بر نظام غیرمتمرکز . 3- جدایی دین از حکومت. 4 – فراخوان عمومی برای تشکیل مجلس مؤسسان. 5 – تلاش برای برپایی نظامی دموکراتیک و انتخابی  تعیین نوع حکومت با آرای مردم. 6 –  اجرای کامل اعلامیه‌ی جهانی حقوق بشر و میثاق‌های وابسته به آن، با تاکید بر رفع هرگونه تبعیض علیه زنان و برابری جنسیتی در تمام عرصه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، خانوادگی و مشارکت زنان در مدیریت جامعه، و نیز تاکید بر حفظ محیط زیست

پروژه نفوذ: چطور نفوذی ها را بشناسیم؟

2023-05-29

نوشته ای دیگر از ... the writer

Comments

 

از کارزار مهسا امینی تا آشوب مجازی امروز

بخش ۱ و۲ –  چطور از فتح شبکه‌های مجازی با مهسا امینی به وضعیت آشفته‌ی امروز در توییتر و اینستاگرام رسیدیم که در آن نشانی از کمترین حرکت معنی‌دار مشترک و مداومی نیست؟

یکی از عوامل «گیر افتادن کنشگران سیاسی و عموم معترضان در تله‌ی نفوذی‌های جمهوری اسلامی» است. چیزی که کَس سانستین، یک حقوق‌دان آمریکایی، از آن به عنوان «نفوذ ادراکی» یاد می‌کند.

جمهوری اسلامی به دلایل مختلف و به شکل هوشمندانه‌ای، به جای قطع کامل دسترسی به شبکه‌های اجتماع، به کمک نفوذی‌هایش دست به آلوده‌سازی و اخته کردن این فضا زده است.

 

نشانه‌های رفتاری نفوذی‌ها:

۱- افراط یا پرخاشگری غیرمعمول: نفوذی‌ها ممکن است به منظور تحریک احساسات جمعی یا بر هم زدن تمرکز بر یک موضوع، رفتار پرخاشگرانه‌ی غیرمعمولی را از خود نشان دهند. رفتاری که ممکن است خودتان را در برابر آن ملزم به پاسخگویی بدانید.

۲- ارائه‌ی مداوم اطلاعات غلط: نفوذی‌ها ممکن است به شکل مداوم با ارائه‌ی اطلاعات یا اخبار غلط یا ضد و نقیض باعث ایجاد گیجی در جامعه‌ی معترضان و در نهایت چند دستگی در قضاوت عمومی در مورد مسائل مختلف شوند.

۳- استفاده از زبان و رفتاری تفرقه‌انداز: نفوذی‌ها با استفاده از زبان تند و یا هدف قرار دادن اشخاص، افراد و گروه‌ها را به جان هم می‌اندازند.

۴- تمرکززدایی و حاشیه‌پردازی: نفوذی‌ها در بزنگاه‌ها و لحظه‌های خطیر موضوعات بی‌اهمیت یا حاشیه‌ای را به شکلی سازمان‌یافته به موضوع اول روز تبدیل می‌کنند.

۵- عدم مشارکت موثر: بررسی تاریخچه‌ی فعالیت نفوذی‌ها شما را متوجه منفی‌بافی و بی‌ثمری فعالیت‌هایشان می‌کند. نظرات و مطالبشان عموما حاوی حمله به این و آن و مطالب تکراری و خالی از تفکر نقادانه است.  با نفوذی‌ها چه کار کنیم؟

تنها راه حل حفظ تمرکز جمعی بر موضوعاتی است که پیشبرد خیزش انقلابی ما در آنها نهفته است. موضوعات محدودی مثل: دادخواهی، زندانیان، اعتصابات و اعتراضات، سازماندهی و شاید یکی دو موضوع دیگر. آنچه می‌ماند اگر نقد مسئولانه، گفتگوهای نقادانه و آموزش سیاسی نباشد، متاثر از فعالیت نفوذی‌های جمهوری اسلامیست.

 

افتادن به دام نفوذی‌ها راحت است، پاسخ دادن، کل‌کل کردن، کم‌ نیاوردن، اینها همه راحتند. آنچه سخت است تمرکز است؛ بی‌توجهی به حاشیه‌هاست و انجام کنش‌های معنی‌داری که نفوذی‌ها را به زحمت بیاندازند. در ماه‌های گذشته، چه نمونه‌هایی از پنج مورد مطرح شده به چشم شما آمده؟ یادآوری: «چندین زندانی سیاسی در صف اعدامند»

زن زندگی آزادی محمد قبادلو نه به جمهوری اسلامی

بنیاد مردم – ۲۶ می ۲۰۲۳

برای انتشار در شبکه های اجتماعی

مقالات بیشتر از این نویسنده را می‌توانید با کلیک روی نام ایشان مشاهده کنید.

تازه ترین

چرا نباید کشتارسال ۶۷ را فراموش کرد؟

چرا نباید کشتارسال ۶۷ را فراموش کرد؟

مسعود نقره کار پیشگفتار این مقاله ۹ مرداد ۱۳۹۲– ۳ ژوييه ۲۰۱۳ منتشر شد. از آن سال تاکنون در پیوند با کشتار سال ۶۷ اتفاقاتی افتاده که تاثید کننده وقاحت و بی پروائی  حیرت انگیز حکومت اسلامی  در جنایت پیشگی است. دو تن از اعضای هیئت مرگ (اعدام) ابراهیم رئیسی (معاون وقت...

اشتغال زنان روستایی؛ کار یا بیگاری؟

اشتغال زنان روستایی؛ کار یا بیگاری؟

نمایش مشخصات تصویر تصویری از زنان و یک مرد کارگر در یک مزرعه پیاز - عکس از ابوذر احمدی‌زاده/خبرگزاری ایرنا ۲۴ تیر ۱۴۰۳ ۱۰ دقیقه آگهی این مطلب را به اشتراک بگذارید باز کنید به شکل پی‌دی‌اف به اشتراک بگذارید از شغل به معنی کاری درآمدزا انتظار می‌رود که در وهله‌ی اول...

مهاجرانِ مهاجرستیز، مسعود نقره کار

مهاجرانِ مهاجرستیز، مسعود نقره کار

تراژدی هایی که کارشان به طنز و کمدی کشیده شده کم نیستند. یکی از کُمیک ترین‌ها ضدیت و دشمنیِ پاره هایی از کنشگران سیاسیِ و فرهنگی ایرانی مهاجر و تبعیدی و رانده شده از وطن با مهاجران است. تبلیغ و فعالیت علیه مهاجران و به سودِ مهاجرستیزان لکه سیاهی در زندگی بسیاری از...

0 Comments

0 Comments