شورای ملی تصمیم  همراه و همگام با مردم آگاه ایران، برای تحقق خواسته‌های زیر تلاش و مبارزه می‌کند. 1- گذار کامل از جمهوری اسلامی با تکیه به جنبش‌های اعتراضی مردم، گذار خشونت پرهیز با حفظ حق دفاع مشروع. 2 – حفظ تمامیت ارضی کشور با تاکید بر نظام غیرمتمرکز . 3- جدایی دین از حکومت. 4 – فراخوان عمومی برای تشکیل مجلس مؤسسان. 5 – تلاش برای برپایی نظامی دموکراتیک و انتخابی  تعیین نوع حکومت با آرای مردم. 6 –  اجرای کامل اعلامیه‌ی جهانی حقوق بشر و میثاق‌های وابسته به آن، با تاکید بر رفع هرگونه تبعیض علیه زنان و برابری جنسیتی در تمام عرصه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، خانوادگی و مشارکت زنان در مدیریت جامعه، و نیز تاکید بر حفظ محیط زیست

کمبود سوخت و نارسایی در کمک رسانی به زلزله‌زدگان اسناد بی‌کفایتی رژیم

2023-02-03

نوشته ای دیگر از احد قربانی دهناری

Comments

بسیاری از شهرهای ایران، از بلوچستان تا خراسان، یخبندان و سرمای سختی را تجربه می‌کنند. در کنار قطع برق و تعطیلی جایگاه‌های سوخت به دلیل کمبود بنزین، قطع گاز خانگی، زندگی مردم ما را طاقت‌فرسا کرده است.

در این شرایط سخت برای مردم ایران، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه حکومت اسلامی، روز جمعه ۲۳ دی در دیدار خود با مقام‌های لبنانی بار دیگر از آمادگی ایران برای ارسال سوخت به لبنان خبر داد و گفت ایران به عراق و برخی از کشورهای دیگر گاز صادر می‌کند.

حکومت اسلامی با اختصاص نابجای منابع و بودجه به مراکز تبلیغی، مذهبی و سرکوب، سرمایه‌گذاری در تنش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی و دادن رشوه به کشورهای مختلف و شبه نظامیان جهادگرا، بکلی سرمایه‌گذاری در توسعه صنعت نفت و گاز ایران را از قلم انداخته است. فناوری مدرن لازم برای تامین انرژی برای مردم را که وظیفه یک دولت است را ندارد. درحالی که میلیون‌ها متر مکعب گاز در کنار چاه‌های نفت ایران می‌سوزد، مردم ما از سرما رنج می‌برند.

این سوء مدیریت، بی‌کفایتی و اولویت ندادن کشور ایران و مردم ایران نه تنها مردم ما را در تنگنا قرارداده است بلکه به صنایع و تولیداتی شبیه مرغداری زیان‌های ویرانساز وارد آورده است.

زلزله در شهر خوی که با قدرت ۹/۵ ریشتری دست‌کم سه کشته و ۸۱۶ زخمی به جا گذاشته، در دو عرصه بی‌کفایتی و فساد رژیم را آشکارتر می‌کند:

نخست، مردم در مناطق زلزله زده با وجود سرما و بارش برف، هنوز پس از چند روز چادر، غذا و امکانات لازم دریافت نکردند. تعلل در ارایه چادر، غذا و امکانات به زلزله‌زدگان از سوی ارتش و هلال احمر نشان عمق آماده نبودن این نهادها برای زمانی که به وجود آنها لازم است، می‌باشد. حکومت به جای کمک‌رسانی به مردم زلزله زده خوی، آنان را با ماشین آب‌پاش متفرق کرده است.

دوم، ساخت و ساز غیراستاندارد و مقایر با آیین نامه طراحی ساختمان های در برابر زلزله ۲۸۰۰ است. علیرغم اینکه شهر خوی در درجه بندی خطر نسبی زلزله شهرها و نقاط مهم ایران «خطر نسبی زلزله زیاد» ارزیابی شده است، اکثر ساختمان‌های شهر غیراستاندارد ساخته شده‌اند.

بررسی کارشناسان نشان می‌دهد ۸۰ درصد خسارات ساختمان‌ها ناشی از جداشدن و ریزش میان قاب‌ها و عدم اتصال میان قاب‌ها و یا جداشدن سقف‌ها از دیوارها بوده است. هر دوی این نوع ریزش‌ها نشان از نبود اتصال مناسب و محکم بین این اجزای سازه‌ای بوده است. این کمبود به نوبه خود نتیجه‌ی پایین بودن کیفیت مصالح و فساد در اجرای پروژه‌ها، دادن مجوزها و استاندارد نازل امتحان کردن‌ ساختمان‌ها است.

اولویت حکومت اسلامی مردم ایران نیست. با وجود اینکه ذخایر عظیم انرژی در کشور ما وجود دارد، رژیم نه می‌تواند و نه می‌خواهد صنایع نفت و گاز را مدرن کند و توسعه دهد تا مردم دچار مشکل کمبود انرژی نشوند. یا برای حوادث طبیعی چون سیل و زلزله امکانات لازم اختصاص دهد. برای ایرانی آباد، آزاد و مدرن باید با ادامه‌ی انقلاب زن، زندگی، آزادی از این نظام عبور کنیم و با همبستگی ملی ایرانی آزاد، آباد، مرفه و دموکراتیک بسازیم.

۱۰ بهمن ۱۴۰۱ – ۳۰ ژانویه ۲۰۲۳

احد قربانی دهناری

پ.ن. برای اطلاعات فنی بیشتر بی‌زحمت به دو سایت زیر مراجعه کنید:

درجه بندی خطر نسبی زلزله شهرها و نقاط مهم ایران

http://www.omranpooya.com/construction/technical-tables/earthquakeb

آیین نامه ۲۸۰۰ (آیین نامه طراحی ساختمان ها در برابر زلزله)

https://civiliha.com/regulations/2800

برای انتشار در شبکه های اجتماعی

مقالات بیشتر از این نویسنده را می‌توانید با کلیک روی نام ایشان مشاهده کنید.

تازه ترین

برعلیه فراموشی

برعلیه فراموشی

گزارشی از وضعیت کنونی خانواده‌های دادخواه آبان ۱۳۹۸ در ایران و شرایط فعلی زندانیان سیاسی مرتبط با این اعتراضات گزارش زیر به بررسی وضعیت کنونی خانواده‌های دادخواه آبان ۱۳۹۸ در ایران و شرایط فعلی زندانیان سیاسی مرتبط با این اعتراضات می‌پردازد. این گزارش همچنین به تحلیل...

عدم موافقت با آزادی مشروط و مرخصی کارگر زندانی داود رضوی

عدم موافقت با آزادی مشروط و مرخصی کارگر زندانی داود رضوی

داود رضوی عضو هیئت مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد که در ۵ مهرماه سال ۴۰۱ با یورش ماموران امنیتی بازداشت و در بیدادگاه انقلاب به ۵ سال حبس محکوم شده است بعد از سپری شدن ۲۶ ماه از حبس، با پیگیری خانواده و خود ایشان برای آزادی مشروط و همچنین مرخصی، دادستان با آزادی...

نگرانی از وضعیت سلامتی ابراهیم مددی، کارگر زندانی

نگرانی از وضعیت سلامتی ابراهیم مددی، کارگر زندانی

ابراهیم مددی، از اعضای موثر سندیکای کارگران شرکت واحد، که از سال ۱۳۸۴ به دلیل فعالیت در دفاع از حقوق کارگران بارها بازداشت و زندانی شده است، در تاریخ ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ مجدداً بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. مددی پیش‌تر به خاطر نقشش در بازگشایی سندیکا با اتهاماتی مانند...

0 Comments

0 Comments