شورای ملی تصمیم  همراه و همگام با مردم آگاه ایران، برای تحقق خواسته‌های زیر تلاش و مبارزه می‌کند. 1- گذار کامل از جمهوری اسلامی با تکیه به جنبش‌های اعتراضی مردم، گذار خشونت پرهیز با حفظ حق دفاع مشروع. 2 – حفظ تمامیت ارضی کشور با تاکید بر نظام غیرمتمرکز . 3- جدایی دین از حکومت. 4 – فراخوان عمومی برای تشکیل مجلس مؤسسان. 5 – تلاش برای برپایی نظامی دموکراتیک و انتخابی  تعیین نوع حکومت با آرای مردم. 6 –  اجرای کامل اعلامیه‌ی جهانی حقوق بشر و میثاق‌های وابسته به آن، با تاکید بر رفع هرگونه تبعیض علیه زنان و برابری جنسیتی در تمام عرصه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، خانوادگی و مشارکت زنان در مدیریت جامعه، و نیز تاکید بر حفظ محیط زیست

ترور اسماعیل هنیه، اوج بی‌کفایتی و عیار رجزخوانی رژیم تمامیت‌خواه

2024-08-04

نوشته ای دیگر از شورای ملی تصمیم

Comments

بازدیدها: 0

ترور اسماعیل هنیه، اوج بی‌کفایتی و عیار رجزخوانی رژیم تمامیت‌خواه

دیدار هنیه با خامنه‌ای، حدود چهارده ساعت پیش از ترور هنیه

در ساعت ۱:۳۷ بامداد ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ به وقت ایران (۳۱ ژوئیه ۲۰۲۴)، تروریستی بین‌المللی که به مهمانی یک دولت تروریستی رفته بود ترور شد.

اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی و یکی از رهبران حماس، که خود سازمان‌دهنده ده‌ها حملات تروریستی، از آن میان حمله تحریک‌آمیز «عملیات طوفان الاقصی» بود، برای هماهنگی بیشتر در ناآرامی‌های منطقه و دریافت سلاح و پول بیشتر از سفره مردم زیر خط فقر ایران، به دستبوسی خامنه‌ای رفته بود، کشته شد. در این رابطه خامنه‌ای و سپاه برای جبران این سرشکستگی وعده انتقام سخت با حمله به اسرائیل، حامیان منطقه‌ای و جهانی آن داده‌اند.

شورای ملی تصمیم نگران تشدید وخامت و جنگ در منطقه است. ما همانگونه که بارها گفته‌ایم، خواهان همزیستی مسالمت‌آمیز و به رسمیت شناختن متقابل دو دولت اسرائیل و فلسطین و کوتاه شدن دست دیگر دولت‌ها و سازمان‌های تروریستی و جنگ‌افروز در امور این دو دولت هستیم. تشکیل و به رسمیت شناختن دولت فلسطین وظیفه سازمان ملل است نه حکومت اسلامی ایران و سپاه همانگونه که مردم ایران در تظاهرات شعار می‌دهند: «نه غزه، نه لبنان – جانم فدای ایران».

شورای ملی تصمیم هرگونه عملیات تحریک‌آمیز در جهت گسترده‌تر کردن جنگ در خاور میانه از سوی دولت اسرائیل، حکومت اسلامی ایران، حزب الله لبنان، حماس، حوثی‌ها و دیگر شبه‌نظامیان وابسته به حکومت ایران را شدیداً محکوم می‌کند و خواهان آتش‌بس فوری در منطقه است.

اما، ما مردم ایران باید به نیروی خود متکی باشیم. تضمینی برای جلوگیری از حماقت‌های حکومت اسلامی نیست. با تمام توان و ابتکارها، مخالفت خود را با جنگ و گسترش آن نشان دهیم.

مردم آزاده ایران!

شوراهای تصمیم محلات، شوراهای تصمیم محل کار، شوراهای تصمیم محل تحصیل، شوراهای تصمیم روستا و شوراهای تصمیم شهرهای خود را تشکیل دهید. این شوراها می‌توانند عملیات لازم در مبارزه برای گذار از حکومت اسلامی را مدیریت کنند؛ بحران‌های محلی را حل کنند و اداره امور را در هماهنگی با یکدیگر در دست گیرند.

نه به جمهوری اسلامی ایران، نه به جنگ،

آری به حکومت دموکراتیک و سکولار مبتنی بر حقوق بشر، آری به صلح و همزیستی مسالمت‌آمیز

شورای ملی تصمیم

۱۴ مرداد ۱۴۰۳ – ۴ اوت ۲۰۲۴

برای انتشار در شبکه های اجتماعی

0 Comments

0 Comments

تماس با شورای ملی تصمیم

3 + 3 =

مقالات بیشتر از این نویسنده را می‌توانید با کلیک روی نام ایشان مشاهده کنید.

تازه ترین

اعدام را متوقف کنید؛ زندانیان سیاسی، صنفی، مدنی، محیط‌زیستی و دادخواه را آزاد کنید؛ درباره‌ی فاجعه‌ی بندرعباس شفاف‌سازی

اعدام را متوقف کنید؛ زندانیان سیاسی، صنفی، مدنی، محیط‌زیستی و دادخواه را آزاد کنید؛ درباره‌ی فاجعه‌ی بندرعباس شفاف‌سازی

روز شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴، ناهید شیرپیشه، معلم بازنشسته، فعال مدنی، و مادر پویا بختیاری از جان‌باختگان خیزش آبان ۱۳۹۸، با مرخصی ده‌روزه از زندان زنجان آزاد شد. شورای ملی تصمیم با تأکید بر حق بنیادین آزادی بیان، آزادی تجمع، و دادخواهی، تداوم حبس ناهید شیرپیشه و هزاران...

فراخوان شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران به مناسبت روز معلم

فراخوان شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران به مناسبت روز معلم

در آستانه‌ی روز معلم، یاد و خاطره‌ی زنده‌یاد ابوالحسن خانعلی، معلم آزاده‌ای که در دوازدهم اردیبهشت سال ۱۳۴۰ در جریان تجمع صنفی فرهنگیان به دست حکومت وقت جان باخت را گرامی می‌داریم؛ او نماد ایستادگی فرهنگیان در برابر ظلم و بی‌عدالتی بود. بیش از شصت سال از آن روز...

بیانیه‌ی شورای ملی تصمیم به مناسبت اول ماه مه، روز جهانی کارگر

بیانیه‌ی شورای ملی تصمیم به مناسبت اول ماه مه، روز جهانی کارگر

گرامی باد اول ماه مه، روز جهانی همبستگی کارگران کارگران ایران در یکی از دشوارترین شرایط ممکن زندگی و کار می‌کنند: بدون تشکل‌های مستقل کارگری، بدون ایمنی در محیط‌های کار، بدون حق نظارت بر وضعیت امنیت محیط کار خود، و اغلب با دستمزدی کمتر از خط فقر، به انجام کارهای...